TRE NYE HYTTER SNART KLARE!

Dugnad lørdag 24. og søndag 25. juni.

Vingrom Buddhistkloster er glade for å kunngjøre at vi vil begynne å ferdigstille to flotte laftekasser til ferdige hytter i slutten av måneden.

Lørdag 24. og søndag 25. juni organiserer vi dugnader for å flytte laftekassene til sine endelige plasseringer. Dugnaden vil ta omtrent en dag per hytte. Vi trenger minst 5-6 personer som kan løfte, og 2-3 som kan hjelpe med mindre oppgaver.

Deretter starter arbeidet med å ferdigstille hyttene. Dette inkluderer montering av dører, vinduer, isolasjon, tak, gulv, vedovner, piper m.m. Arbeidet med den tredje laftekassen tar vi etter de to første er ferdige.

Prosjektet er et stort og spennende initiativ for oss, og det krever betydelig innsats og økonomiske ressurser for å fullføre. Hver hytte koster omtrent 50 000 kroner. Hvis du vil hjelpe oss med dette prosjektet, kan donasjoner gis via vår bankkonto eller Vipps. Alle bidrag, store eller små, blir satt stor pris på og vil bidra til å sikre at vi har de nødvendige ressursene til å fullføre byggingen av hyttene.

De ferdigstilte hyttene vil bli brukt både av gjester og fastboende munker.

.

 

กุฏิใหม่ 2 หลังใกล้จะสำเร็จได้ถ้าพวกเราได้มาร่วมแรงกันคนละไม้คนละมือ ในวันเสาร์ที่ 24 และอาทิตย์ที่25 มิถุนายนนี้
โดยสมาคมชาวพทธโพธิภูมิวัน มีประสงค์ที่จะย้ายโครงสร้างกุฏิ 2 หลังไปยังสถานที่เป้าหมายให้เสร็จภายในเดือนมิถุนายนนี้ เพื่อจะได้ทำส่วนที่เหลือต่อไป
ใน 2 วันความช่วยเหลือนี้ ทางวัดได้วางแผนไว้ว่าน่าจะใช้เวลาในการเคลื่อนย้าย 1 วันต่อ 1 หลัง โดยต้องการแรงคน 5-6 คนในการยก และ 2-3 คนในการข่วยเช่น วางmose ในระหว่างไม้

หลังจากเสร็จงานเตรียมความพร้อมโครงสร้างแล้ว จะเป็นงาน หลังคา,พื้น,ประตู,หน้าต่าง และเตาผิง ก็จะดำเนินสร้างเป็นลำดับต่อไป ซึ่งจะใช้งบในการสร้างโดยประมาณ 50000 โครนต่อ 1 หลังเฉพาะค่าวัสดุ ถ้าท่านใดมีความประสงค์ที่จะร่วมสร้างกุฏิ ก็สามารถร่วมได้ที่เบอร์วิป 510458 และบัญชี 15060430028 และขออนุโมทนาบุญกับทุกคนด้วย

ส่วนกุฏิที่สร้างเสร็จแล้วก็จะใช้เป็นพักสำหรับผู้ที่จะมาปฏิบัติธรรมและเป็นที่พักของสงฆ์ด้วย ดังนั้นในอนาคตเมื่อเสร็จกุฏิ 2 หลังนี้แล้วก็จะสร้างหลังที่ 3 ต่อไป